Valgevene viisa vormistamiseks on vaja järgmisi dokumente:

  • reisidokument, mis on kehtiv vähemalt 3 kuud pärast viisa kehtivuse lõppu;
  • üks värvifoto valgel taustal mõõtudega 3,5 х 4,5 cm, mis on tehtud viimase 6 kuu jooksul;
  • turismiviisa saamiseks – hotellibroneeringu kinnitus või sanatooriumimajutuse puhul ametlikul blanketil ja templiga kinnitatud taotlus. Äriviisa saamiseks – äripartnerite taotluse originaal ametlikul blanketil ning koostööleping Eesti ja Valgevene ettevõtte vahel.
  • Eraviisa

    Sõprade ja sugulaste külastamiseks ühekordse 30-päevase viisa saamiseks on vaja järgmisi andmeid: kutsuja ees- ja perekonnanime, tema aadressi ja telefoninumbrit.

    Hinnad ja tähtajad

    Hind

    Vormistamise aeg

    Ühekordne viisa

    39€

    5 tööpäeva

    Ühekordne kiirviisa

    65€

    2-3 tööpäeva

    Kahekordne viisa

    49€

    5 tööpäeva

    Kahekordne kiirviisa

    85€

    2-3 tööpäeva

    Ühe- või kahekordne viisa kuni 14-aastastele lastele

    19€

    2-3 tööpäeva

    Mitmekordne viisa (oma kutsega)

    75€

    5 tööpäeva

    Kiir mitmekordne viisa (oma kutsega)

    135€

    2-3 tööpäeva

    Ühekordne, kahekordne ja mitmekordne viisa teiste riikide kodanikele

    75€

    5 tööpäeva

    Ühekordne ja kahekordne kiirviisa ja kiir mitmekordne viisa teiste riikide kodanikele

    135€

    2-3 tööpäeva

    Valgevene viisa hind sõltub selle kordsusest, kiirusest ja kutse olemasolust. Kuni 14-aastased lapsed saavad soodustust.

    Turismiviisa

    Eesti ja Euroopa Liidu kodanikel ning kodakondsuseta (nn halli passiga) isikutel tuleb vormistada Valgevene turismiviisa. See on ühekordne viisa tähtajaga 1-30 päeva. Alltoodud hinnad kehtivad Eesti, Läti, Leedu ja Poola kodanikele ja alaliselt Eestis elavatele kodakondsuseta isikutele.

    Hind

    Vormistamise aeg

    Tavaviisa

    42€

    5 tööpäeva

    Kiirviisa

    67€

    3 tööpäeva

    Kuni 14-aastastele lastele

    22€

    3 tööpäeva

    Teiste riikide kodanikele

    75€

    5 tööpäeva

    Kiirviisa teiste riikide kodanikele

    135€

    3 tööpäeva

    Transiitviisa

    Valgevenest läbisõiduks on vajalik transiitviisa. See kehtib 2 ööpäeva jooksul alates piiriületusest sinna ja 2 ööpäeva jooksul alates piiriületusest tagasi. Selle saamiseks on vaja selle riigi viisat, kuhu suundute. Kui selline viisa ei ole nõutav, tuleb esitada piletid või muud sõitu kinnitavad dokumendid. Ühe- ja kahekordne viisa Valgevenest läbisõiduks väljastatakse kuni 90 päevaks. Toodud hinnad kehtivad Eesti, Läti, Leedu ja Poola kodanikele ja alaliselt Eestis elavatele kodakondsuseta isikutele.

    Hind

    Vormistamise aeg

    Ühekordne viisa

    22€

    5 tööpäeva

    Ühekordne kiirviisa

    35€

    2-3 tööpäeva

    Ühekordne viisa kuni 14-aastastele lastele

    14€

    2-3 tööpäeva

    Kahekordne viisa

    27€

    5 tööpäeva

    Kahekordne kiirviisa

    45€

    2-3 tööpäeva

    Kahekordne viisa kuni 14-aastastele lastele

    15€

    2-3 tööpäeva

    Mitmekordne viisa

    75€

    5 tööpäeva

    Kiir mitmekordne viisa

    135€

    2-3 tööpäeva

    Ühe- või kahekordne viisa teiste riikide kodanikele

    75€

    5 tööpäeva

    Ühe- või kahekordne kiirviisa teiste riikide kodanikele

    135€

    2-3 tööpäeva

    Äriviisa

    Äriinimesed, kes reisivad äriülesannete täitmiseks, uute partnerite leidmiseks ning näituste ja seminaride korraldamiseks, vajavad Valgevene äriviisat. See vormistatakse ainult äripartnerite taotluse originaali olemasolul. Äriviisa maksimaalne kestus sõltumata kehtivusajast on 90 päeva 180 päeva jooksul.

    Hind

    Vormistamise aeg

    Ühekordne viisa kuni 90 päevaks

    39€

    5 tööpäeva

    Ühekordne kiirviisa kuni 90 päevaks

    65€

    3 tööpäeva

    Kahekordne viisa kuni 90 päevaks

    49€

    5 tööpäeva

    Kahekordne kiirviisa kuni 90 päevaks

    85€

    3 tööpäeva

    Mitmekordne viisa 90 päevaks või 1 aastaks

    75€

    5 tööpäeva

    Kiir mitmekordne viisa kuni 90 päevaks või 1 aastaks

    135€

    3 tööpäeva

    Teiste riikide kodanikele kuni 90 päevaks või 1 aastaks

    75€

    5 tööpäeva

    Kiirviisa teiste riikide kodanikele kuni 90 päevaks või 1 aastaks

    135€

    3 tööpäeva

    Valgevene viisa vormistamiseks on vaja järgmisi dokumente:

    • reisidokument, mis on kehtiv vähemalt 3 kuud pärast viisa kehtivuse lõppu;
    • üks värvifoto valgel taustal mõõtudega 3,5 х 4,5 cm, mis on tehtud viimase 6 kuu jooksul;
    • turismiviisa saamiseks – hotellibroneeringu kinnitus või sanatooriumimajutuse puhul ametlikul blanketil ja templiga kinnitatud taotlus. Äriviisa saamiseks – äripartnerite taotluse originaal ametlikul blanketil ning koostööleping Eesti ja Valgevene ettevõtte vahel.
    • Ülejäänud töö teeme meie:
    • aitame ankeedi õigesti täita;
    • vormistame kindlustuse minimaalsete kuludega;
    • kui teil ei ole broneeringut ja hotelli kinnitust, broneerime teie jaoks hotelli Valgevenes ja abistame selle eest maksmisel;
    • esitame dokumendid Valgevene konsulaati Tallinnas;
    • saame teie jaoks passi valmis viisaga.

    Kindlustus

    Valgevene viisa saamiseks vajate te elu- ja tervisekindlustust summale 10 000 eurot. Selle vormistame meie. Kindlustuse maksumus sõltub riigis viibimise ajast.

Küsige meilt
* - Täitmiseks kohustuslikud väljad
Nupule klõpsates nõustute isikuandmete töötlemisega vastavalt privaatsuspoliitikale