Eesti ja Euroopa Liidu kodanikel ning teistel isikutel, kellel ei ole Vene kodakondsust, on Venemaale sõiduks vaja viisat. Selle tüüp sõltub sõidu eesmärgist ja kestusest. Viisa vormistamiseks läheb teil vaja järgmisi dokumente:

  • reisidokument, mis on kehtiv vähemalt 6 kuud pärast viisa kehtivuse lõppu;
  • üks värvifoto valgel taustal mõõtudega 3,5 х 4,5 cm, mis on tehtud viimase 6 kuu jooksul;
  • ankeetandmed: kodune aadress ja telefon, sünnikoht, töökoht ja amet. Abielunaistel tuleb ära märkida neiupõlvenimi. Kui teil elab Venemaal lähisugulasi, tuleb märkida nende nimi, perekonnanimi, sünniaeg, elukoha aadress ja sugulusaste (ema, isa, vend, õde, poeg, tütar).

Turismiviisa

Turismireisideks tuleb vormistada turismiviisa, mille kestus on 1-30 päeva. Saadud viisaga saate riiki külastada ühe korra. Venemaa viisa hind sõltub selle kiirusest. Invaliidid ja kuni 6-aastased lapsed saavad soodustust.

Hinnad ja tähtajad

Hind

Vormistamise aeg

Tavaviisa

64€

5 tööpäeva

Kiirviisa

102€

4 tööpäeva

Kuni 6-aastastele lastele ja invaliididele

43€

5 tööpäeva

Kiirviisa kuni 6-aastastele lastele ja invaliididele

81€

4 tööpäeva

Mitmekordne turismiviisa 180 päevaks

85€

15 kalendripäeva

Mitmekordne turismiviisa 180 päevaks kuni 6-aastastele lastele ja invaliididele

64€

15 kalendripäeva

Äriviisa

Äriasjus reisivad inimesed peavad Venemaale reisimiseks vormistama äriviisa. Nad võivad Venemaale sõita äriläbirääkimisteks, näituste ja esitluste korraldamiseks või äripartnerite leidmiseks. Äriviisa võib olla ühe-, kahe- või mitmekordne. Sõltumata viisa kehtivusajast ei ületa maksimaalne VF-s viibimise aeg 90 päeva 180 päeva jooksul.

Hinnad ja tähtajad

Hind

Vormistamise aeg

Ühe- ja kahekordne tavaviisa – kuni 3 kuuks

85€

11 kalendripäeva

Ühe- ja kahekordne kiirviisa – kuni 3 kuuks

120€

4 tööpäeva

Mitmekordne viisa 1 aastaks (jooksva aasta jooksul mis tahes viisa olemasolul, v.a transiitviisa)

89€

15 kalendripäeva

Mitmekordne viisa 1 aastaks (kui viimase aasta jooksul ei ole viisat olnud)

115€

5 nädalat

Mitmekordne viisa 2 aastaks (2 järjestikuse mitmekordse äriviisa olemasolul)

120€

15 kalendripäeva

Mitmekordne viisa 3-5 aastaks (2 järjestikuse aastase viisa või 2-aastase viisa olemasolul)

160€

15 kalendripäeva

Transiitviisa

Transiitviisa väljastatakse neile, kes sõidavad sihtriiki Venemaa kaudu. Selle kehtivusaeg ei ületa 2 päeva sinna ja 2 päeva tagasi neile, kes lendavad lennukiga. Selle saamiseks on vaja pileteid sihtriiki ning kehtivat viisat või reisikorraldaja kinnitust. Viimaseid läheb vaja juhul, kui te ei ole sihtriigi kodanik ja teie riigil ei ole selle riigiga viisavaba režiimi.

Kui istute 24 tunni jooksul pärast ülelendu ümber lennujaama rahvusvahelises alas ja sealt ei välju, siis te VF transiitviisat ei vaja. Kui aga saabusite Moskva Šeremetjevo lennujaama, aga edasi lendate Moskva teisest lennujaamast Domodedovost, tuleb vormistada viisa.

Hinnad ja tähtajad

Hind

Vormistamise aeg

Ühe- ja kahekordne tavaviisa

64€

11 kalendripäeva

Ühe- ja kahekordne kiirviisa

102€

4 tööpäeva

Tavaviisa kuni 6-aastastele lastele ja invaliididele

43€

11 kalendripäeva

Kiirviisa kuni 6-aastastele lastele ja invaliididele

83€

4 tööpäeva

Külalisviisa

Venemaal sõprade või sugulaste külastamiseks võite 90 päevaks saada külalisviisa. See võib olla ühe- või kahekordne.

Hinnad ja tähtajad

Hind

Vormistamise aeg

Ühe- ja kahekordne viisa 90 päevaks

104€

4 nädalat

Kuni 6-aastastele lastele ja invaliididele

83€

4 nädalat

Oma kutsega tavaviisa

64€

11 kalendripäeva

Oma kutsega kiirviisa

102€

4 tööpäeva

Oma kutsega tavaviisa kuni 6-aastastele lastele ja invaliididele

43€

11 kalendripäeva

Oma kutsega kiirviisa kuni 6-aastastele lastele ja invaliididele

81€

4 tööpäeva

Eesti ja Euroopa Liidu kodanikel ning teistel isikutel, kellel ei ole Vene kodakondsust, on Venemaale sõiduks vaja viisat. Selle tüüp sõltub sõidu eesmärgist ja kestusest. Viisa vormistamiseks läheb teil vaja järgmisi dokumente:

  • reisidokument, mis on kehtiv vähemalt 6 kuud pärast viisa kehtivuse lõppu;
  • üks värvifoto valgel taustal mõõtudega 3,5 х 4,5 cm, mis on tehtud viimase 6 kuu jooksul;
  • ankeetandmed: kodune aadress ja telefon, sünnikoht, töökoht ja amet. Abielunaistel tuleb ära märkida neiupõlvenimi. Kui teil elab Venemaal lähisugulasi, tuleb märkida nende nimi, perekonnanimi, sünniaeg, elukoha aadress ja sugulusaste (ema, isa, vend, õde, poeg, tütar).

VF viisa saamine võtab aega – hoolitsege selle vormistamise eest varakult. Ülejäänud töö teeme meie:

  • aitame ankeedi õigesti täita;
  • vormistame kindlustuse minimaalsete kuludega;
  • esitame dokumendid Venemaa viisakeskusele Tallinnas;
  • saame teie jaoks passi valmis viisaga.

Kui kavatsete jääda ühte Venemaa linna kauemaks kui 7 päevaks, peate ennast registreerima. Me selgitame teile, kus ja kuidas seda teha saab.

Kindlustus

Venemaa viisa saamiseks vajate te elu- ja tervisekindlustust summale 30 000 eurot. Selle vormistame meie. Kindlustuse maksumus sõltub riigis viibimise ajast.

Küsige meilt
* - Täitmiseks kohustuslikud väljad
Nupule klõpsates nõustute isikuandmete töötlemisega vastavalt privaatsuspoliitikale